skip to Main Content
tilde-filorga

FILORGA & TILDE FRÖLING INLEDER SAMARBETE

TILDE FRÖLING, VÅR AMBASSADÖR

Vi är mycket stolta över att presentera Tilde Fröling som vår ambassadör och ansikte utåt för Filorgas professionella hudvård Skin Perfusion och medical produkter i Sverige. Valet av Tilde som Filorgas ansikte utåt var enkelt, hon har samtliga delar som vi söker och har en fantastisk personlighet vilket går hand i hand med Filorga.

Vi ser tillsammans fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete!

“Som mamma, karriärkvinna och med ett dagligen fullspäckat schema så är behovet utav bra hudvård extra stort. Jag fastnade för Filorgas helhetskoncept inom Anti-Ageing, samt personerna som jobbar med Filorga i Sverige. De jobbar för säkra behandlingar, produkter och injektioner. Sen gillar jag också Filorgas filosofi att förbättra och inte förändra sitt utseende”, säger Tilde Fröling.

Laboratoires Filorga – Experter inom Anti Ageing

I över 30 år har Filorgas laboratorium levererat specialiserade lösningar för bekämpning av åldrande hud. Idag är Filorga en världsledande leverantör av Anti-Ageing produkter både för professionella och konsumenter. Filorga är stolta över sin högklassiga icke-kirurgiska Anti-Ageing serie bestående av ART FILLER, NCTF Vitamincocktail, Kemisk peeling och Skin perfusion professionell hudvård. Filorgas estetiska medicinska produkter säljs för tillfället i över 60 länder i världen.