skip to Main Content
BOOSTER-FILORGA

FILORGA BOOSTER

KOMMER SNART

Snart lanseras höstens nyhet, Filorga Booster. Ett nattserum med maximalt innehåll av aktiva ingredienser som på riktigt behandlar din hud. 5 serum för olika hudproblem som jobbar effektivt under natten.

Läs mer
filorgaway2

THE FILORGA WAY

ETT HELHETSKONCEPT INOM ANTI-AGEING

The Filorga Way är Filorgas helhetskoncept med behandlingar som kemisk peeling, NCTF vitamincocktail, Skin Perfusion hybrid hudvård (medicinsk & kosmetisk) samt fillers. The Filorga Way betyder för oss ”The right way”, och det innebär inga quick fix behandlingar utan en långsiktig behandlingsplan för att du ska få ett långsiktigt och bestående resultat!

Läs mer
tilde-filorga

FILORGA + TILDE FRÖLING

TILDE FRÖLING, VÅR AMBASSADÖR

Vi är mycket stolta över att presentera Tilde Fröling som vår ambassadör och ansikte utåt för Filorgas professionella hudvård Skin Perfusion och medical produkter i Sverige. Valet av Tilde som Filorgas ansikte utåt var enkelt, hon har samtliga delar som vi söker och har en fantastisk personlighet vilket går hand i hand med Filorga.

Läs mer
hya-2

VAD ÄR HYALURONSYRA?

REVITALISERA DIN HUD OAVSETT ÅLDER

När vi tänker på hyaluronsyra så förknippar vi det med injektioner. I själva verket är hyaluronsyra framför allt en nödvändig komponent i huden som minskar under åren på grund av en enzym som heter hyaluronidas. Detta resulterar i uttorkning, rynkor och förlorad elasticitet. På denna sida kommer ni lära er allt ni behöver veta om hyaluronsyra.

Läs mer